20 d’abril del 2024

 CARRARA
EN COL.LABORACIÓ AMB PILAR BLAT
La Comella gràfica, Tarragona.
20 i 21 d'abril de 2024


Els dies 20 i 21 d’abril hem participat en el projecte La Comella Gràfica i ho hem fet amb una part de la nostra sèrie d’obres que anomenem Carrara.

Ha sigut una experiència inoblidable.

El projecte porta ja uns tres anys i consisteix a fer, ocasionalment,  exposicions que duren un cap de setmana i reuneixien a una bona colla d’artistes i amics, sobretot dels voltants, però també d’altres indrets.

Els artífecs de l’assumpte són: Toni Alcàsser, Joan Paton i Rufino Mesa.

La sala d’exposicions és una part del taller de gravat de Toni, adossat a la casa de Rufino, situada a La Comella, un paratge natural molt a prop de la ciutat de Tarragona.


La Sala és petita però perfecta.


Durant tot el cap de setmana passen amics i, en general, persones interessades, amb els quals es comenta l’exposició i es parla de mil temes relacionats amb l’Art i la vida.


Finalment, hi ha la possibilitat de visitar el terreny de La Comella i gaudir de la Natura i de les impressionants escultures de Rufino Mesa, que habiten allí.

Fotos: Pilar Blat, Toni Alcàsser i Pasqual Gomes


Paga la pena fer una visita!!!!


La Comella Natura

La Comella, Escultura i Natura (CEN), és un parc d'escultures en un bosc mediterrani, una proposta cultural que uneix art contemporani i naturalesa, un work in progress que conté elements finalitzats amb d’altres en construcció.La Comella és també un espai natural obert als ciutadans, un lloc per a passejar entre els pins i gaudir de la màgia de les escultures de l'artista Rufino Mesa.

La Comella proposa exposicions de fotografia i gràfica, es presenten llibres i es pot gaudir de la instal·lació de noves escultures.

Puntualment obrim un espai al que denominem Comella Gràfica, on se presentarà l'obra d'artistes singulars i de poca exposició mediàtica. Artistes de l'àmbit de la fotografia, del gravat i del dibuix. Petits formats, idees brillants i propostes que per a La Comella significaran una porta oberta al diàleg entre la força i potència de l’escultura en pedra i la fragilitat i delicadesa del paper en les seues múltiples accepcions.

La Comella proposa exposicions de fotografia i gràfica, es presenten llibres i es pot gaudir de la instal·lació de noves escultures.Puntualment obrim un espai al que denominem Comella Gràfica, on se presentarà l'obra d'artistes singulars i de poca exposició mediàtica. Artistes de l'àmbit de la fotografia, del gravat i del dibuix. Petits formats, idees brillants i propostes que per a La Comella significaran una porta oberta al diàleg entre la força i potència de l’escultura en pedra i la fragilitat i delicadesa del paper en les seues múltiples accepcions.

Contacte

Atenció al públic i visites concertades: Telèfon: 977-201283 – 646732866

e-mail: comella.graficatgn@gmail.com

Localització

La Comella està situada al terme municipal de Tarragona, just a tres quilòmetres de la ciutat. S'arriba per la carretera del Pont d'Armentera, abans de l'AP7. Està molt a prop del barri de Sant Pere i Sant Pau, dins de les pinedes del santuari del Loreto.

Poden localitzar-ho a Google Maps, introduint Comella RufinMesa.